2023. gada prognoze zodiaka zīmēm.

UZ SĀKUMA LAPU

Uguns stihija

Auns

2023. gada pirmajā pusgadā Auni īpaši pievērsīsies savai personībai. To ietekmēs Jupiters. Jūsu atklātība un labsirdība arī agrāk bija piesaistījusi citus cilvēkus, bet tagad tās būs īpašas sajūtas, ka spēsiet kādam palīdzēt. Pastāv iespēja, ka vēlēsities izmainīt savu izskatu un apģērba stilu. Gads var pavērt jaunas iespējas karjerā, personīgajā dzīvē un veselībā. Īpaši rekomendējam nepārēsties. Sākot ar maija mēnesi Jupiters pāries horoskopa otrajā mājā un pavērs naudas un īpašuma jomas. Tikai no jums atkarīgs, vai savas finanses izmantosies labdarībai, vai arī pārdzīvosiet par iztērētajiem līdzekļiem. Jūsu laimīgākie mēneši: marts un aprīlis. Esiet uzmanīgi pret sevi arī augustā un septembrī. Laimīgākās gada krāsas: aveņu sarkanā, oranži dzeltenā. Akmens – serdoliks. Garastāvoklis uzlabosies no priežu un gerāniju smaržas. Gada gardumi: apelsīni un tomāti.

Lauva

Lauvām Jupiters 2023. gadā atradīsies horoskopa 9. mājā. Tā ir ceļojumu, filozofijas, pasaules uzskata un domāšanas veida zona. Līdz maija vidus var doties uz kādu izsmalcinātu atpūtas vietu, bet ceļot vajag savas pilsētas robežās. Nepieciešams paplašināt zināšanas, apgūt svešvalodas, arī filozofiju, iemācīties ko jaunu. Tam var traucēt vienīgi slinkums, ar kuru jātiek galā. Gada otrajā pusē Jupiters pārvietosies uz horoskopa 10. māju – tā ir norāde uz profesiju un karjeru. Īstais laiks parādīt, ka jums var uzticēties un uz jums var paļauties. Izturīgākajiem un drosmīgākiem Lauvām izdosies pakāpties pa karjeras kāpnēm. Finanšu sfēra būs noturīga. Cenšaties pareizi ēst.

Strēlnieks

Strēlniekiem Jupiters atnesīs veiksmi mīlestībā, bērnus un izpriecas. Planēta ieņems 5. māju un sāks iedibināt savu pozitīvo kārtību. Vai tās būs gaisīgas, bet patīkamas attiecības, vai ilglaicīgas ciešas saiknes, tas atkarīgs no Jums. Teicami jaunumi būs karjerā. Pasaule Jūs palūgs sevi izpaust un obligāti apbalvos. Iespēju būs daudz. Finanses palielināsies, nav izslēgts arī laimests. Jupiters var Jums dāvāt naudu reizēm pat no pavisam negaidītas puses. Gada otrā puse nesīs vairākas veiksmīgas un patīkamas iespējas –  paaugstinājums vai darba maiņa, labas prēmijas, algas pieaugums. Lielus panākumus var gaidīt tie Strēlnieki, kas darbojas cilvēku dzīves uzlabošanas jomā. Gads būs mierīgs un labvēlīgs, tikai nepametiet novārtā veselību, nestrādājiet pāri saviem spēkiem, papildiniet savu enerģētiskos resursus.

Zemes stihija

Vērsis

Tas var likties dīvaini, bet radīsies vēlme pabūt vienam, jo Jupiters savā 12. mājā norāda uz vientulību un komfortablu laika pavadīšanu pašam ar sevi. Gada pirmajā pusē cenšaties neizpaust noslēpumus cilvēkiem, kuriem neuzticaties. Nepievērsiet uzmanību baumām, bet uzticaties pats sev un savai rīcībai. Gada otrajā pusē nokļūsiet uz panākumu takas ar tiem sekojošu cienību. Vienkārši planēta nokļūs 1. mājā un sāksies izmaiņas gan karjerā, gan personīgajā dzīvē. Var mainīt mājas iekārtojumu vai dizainu, izdaiļot savu darba vietu, pilnveidot savu izskatu, bet tikai tā, lai tas patiktu arī pašam. Gada devīze Vēršiem – iegūt un saglabāt savu kluso spēku. Laimīgākie mēneši – aprīlis un maijs. Uzmanīgiem jābūt arī augustā un septembri. Labvēlīgākās krāsas: pērļu balta un sarkanā ohra. Sevi noskaņot var palīdzēt akmens – bronzīts. Veselības uzlabošanai var palīdzēt sarkanās bietes un kvieši, bet jāievēro mērenība. Skatu var priecēt saulespuķes.

Jaunava

Jaunavām 2023. būs finanšu gads. Par to liecina veiksme, kas iekārtosies horoskopa 8. mājā. Nauda varēs aplaimot ne tikai Jūs, bet arī Jūsu tuvāko cilvēku. Var atnākt kādas izmaksas vai procenti no ieguldītā kapitāla. Tas būs labs laiks, lai sagādātu sev drošības spilvenu, par kuru vienmēr sapņots. Esiet uzmanīgi un nesaistieties ar neuzticamiem cilvēkiem. Emociju un kaislību vietā var izrādīties tukšums. Gada otrajā pusē var rasties vēlme nomainīt darbu. Bet tur zvaigznes brīdina: pirms pieņemt tik svarīgu lēmumu, labi padomājiet. Sargieties no stresa un pārpūles, saglabājiet spēkus un labu noskaņojumu. Ja esat nodomājuši sākt pareizi ēst, tad šis ir īstais brīdis. Labvēlīgu iespaidu dos kosmētiskās procedūras un masāžas. Pievērsiet uzmanību apkārtējam skaistumam – dabai, radošumam un mākslai. Atklājiet sevī radīšanas prieku un atbrīvojieties no steigas un burzmas.

Mežāzis

Līdz 2023. gada maija mēnesim Mežāzis jutīsies maksimāli komfortabli siltā ģimenes lokā. Mājas pavarda idille dos jums spēkus, sasildīs un dos enerģiju turpmākajai karjerai. Nebūtu slikti uztaisīt remontu vai nedaudz izmainīt atmosfēru mājās. Ja vēlaties mainīt dzīvesvietu – teicami. Jupiters Jums tādu iespēju radīs. Tāpat planēta nodrošinās ģimenes paplašināšanos, svētku vakarus. Ieteicams sākt darboties lauku saimniecībā, dārzkopībā, dārza dizainā, tas var kļūt ne tikai par hobiju, ja vien ir tāda iespēja. Ja jau esat lauksaimnieks, tad gaidiet labu ražu. Esiet taupīgi un praktiski. Pamēģiniet sakrāt vēlamo summu un to iztērēt kaut kam vērtīgam un sen plānotam. 2023. gadā būs daudz veiksmīgu braucienu, pārrunu un apspriežu. Gada devīze: mācieties dzīvot te un tagad, gūstot no tā apmierinājumu.

Ūdens stihija

Vēzis

Veiksmes planēta Jupitera palīdzēs Vēžiem tikt laukā no savas ērtās paslēptuves un piedāvās perspektīvas karjerā. Jūsu kolēģi varēs uz Jums paļauties, uzticēties jūsu plāniem, tādēļ viss aizsāktais kļūs par svarīgu posmu ceļā uz panākumiem. Nešaubieties par saviem spēkiem, uzticieties tiem, esiet neatlaidīgi, priecīgi. Neatsakieties no tuvu cilvēku padomiem.  Varēsiet paļauties arī uz draugu atbalstu, taču ne visu. Jūsu centieni būs novērtēti. Iesakām ar saviem panākumiem lepoties. Īpaša laime var uzsmaidīt jūnijā un jūlijā, bet uzmanīgiem jābūt janvārī un decembrī. Laimīgā krāsa balta un zila indigo. Sievietes-vēžus priecēs saldo mandeļu un bazilika aromāts. Ieteicams sākt apmeklēt sporta zāli vai pievērsties skriešanai.

Skorpions

Skorpioniem darbā pienāks patīkams un mierīgs laiks. Ar kolēģiem miermīlīgs noskaņojums, savstarpējā palīdzība un auglīga sadarbība gada pirmajā pusē. Viss tas būs līdzvērtīgs nelielai atelpai. Kādam no Skorpioniem laimēsies – darbā izmaiņas uz labo pusi. Brīnišķīgs laiks, lai atcerētos par veselību kā fiziskajā, tā mentālajā jomā. Mēģiniet pievērsties pareizai ēšanai, nenovediet sevi līdz spēku izsīkumam. Sākot ar maiju varat kļūt populāri vai nu šaurā, vai plašākā lokā. Personīgajā dzīvē vairāk uzmanības veltiet cilvēku pozitīvajām īpašībām, centieties neievērot tās īpašības, kas satrauc. Atcerieties, ka brūces no jūtu karstumā mestiem apvainojumiem sadzīst ļoti lēni. Gada otrajā pusē Jūsu ierastais drūmums var viegli pārtapt labā garastāvoklī. Un pateicoties šai pozitīvajai enerģijai iespējams paveikt daudzas svarīgas lietas.

Zivis

Zivīm planētas 2023. gadā rekomendē nekautrēties, bet ķert ciet veiksmi. Jūs instinktīvi sajutīsiet, kad jākļūst uzņēmīgam. Daudzējādā ziņā tas būs saistīts arī ar naudu. Jūs spēsiet atrast drošu ieņēmumu plūsmu, bet  mantas un finanšu zvaigžņu māja piepildīsies ar jaunām iespējām un uzvarām. Dažos 2023. gada periodos Jums izdosies plaši padzīvot. Sevi palutināt vajag un tas ir svarīgi, taču bez fanātisma. Tas būs labs periods ceļojumiem un braucieniem. Dodieties pēc iespējām uz tādām vietām, par kurām vienmēr esat sapņojis. Kāds no Jums pamēģinās kļūt par pasniedzēju. Jūsu maigums un empātija palīdzēs gan jauniem, gan pieaugušiem skolēniem, dos tiem interesantu un jaunu informāciju. Vislielākā veiksme būs Zivīm, kas darbojas tulkošanas, žurnālistikas, literatūras un jurisprudences jomās. Jupiters šīm profesijām būs labvēlīgs. Īpašs siltums radīsies ģimenes lokā, ar brāļiem un māsām. Biežāk satiecieties pie kopējā galda, atcerieties labo un atbalstiet viens otru.

Gaisa stihija

Dvīņi

2023. gadā Dvīņu nenogurstošajai enerģijai pievienosies domubiedri. Kopā ar viņiem varēsiet izkustināt vairākus lielus kalnus, nākt klajā ar vērtīgām idejām, kuras novērtēs ne tikai priekšnieki, bet arī apkārtējie. Vairākas planētas sarindosies vienā rindā, kas neapšaubāmi pozitīvi ietekmēs Jūsu dzīvi. Ja jums ir nepieciešams sponsors, tad vajadzēs to ātri atrast. Taču nav obligāti jābūt absolūti un vienmēr atvērtiem, īpaši gada otrajā pusē. Savos plānos, sapņos un bailēs nevajadzētu dalīties pat ar visuzticamākajiem cilvēkiem. Labāk sarūpējiet tēju, kafiju un uzkodas, lai pavadītu laiku vienatnē ar sevi. Padomājiet par to, ko vēlaties darīt nākotnē. Mierīgā stāvoklī un klusumā spēsiet saskatīt lieko un neņemt to līdzi turpmāk. Ja strādājat attālināti, slimnīcā vai slēgtās organizācijās, šis būs jums labvēlīgs periods. Ja pēkšņi par Jums sāk tenkot, lepni saglabājiet pašcieņu. Jūsu karavāna virzās pareizajā virzienā, bet suņi agrāk vai vēlāk beigs riet.

Svari

Svariem būs interesants gads – ar saviem plusiem un mīnusiem. Zinot šīs zīmes dāsnumu, planētas brīdina: nevajag aizdot naudu. Nepavisam. Fakts ir tāds, ka jums tā var būt nepieciešama pašam, bet atgūt būs grūti. Mēģiniet iemācīties taupību un prātīgu attieksmi pret naudu. Tev Jums izdosies. Truša gadā ir svarīgi iemācīties pilnībā izmantot savu spēku, kas atrodas dvēseles dziļumos. Šāds spēks spēj pārveidot un dziedināt emocionālā līmenī. Uz šī pozitīvā viļņa var uzlabot attiecības ar bērniem, nostiprināt ar radiem, paplašināt paziņu loku. Bet liktenis var jūs aizvest pie īstā cilvēka īstajā laikā. Vajag plānot lietas, kurās nepieciešama drosme un aktīva pozīcija. Prieku sagādās veselīga konkurence un fiziskās aktivitātes. Ir vērts būt uzmanīgiem ar azartisku noskaņojumu, paturot  skaidru galvu. Ja ir izvēle starp “pārdot” vai “pirkt”, Atsakieties no pārāk vilinošiem un izdevīgiem darījumiem, tā var būt kāda krāpšana.

Ūdensvīrs

Ja pēkšņi jūtaties neērti vietā, kur dzīvojat, varat pāriet citur. Vai arī vienkārši veiciet minimālu remontu, samainiet mēbeles, papildiniet interjeru ar jauniem priekšmetiem. Planētas dod priekšroku tiem Ūdensvīriem, kuri nodarbojas ar lauksaimniecību. Jūs varat iegādāties piepilsētas nekustamo īpašumu. Kopumā visas jomas, kas saistītas ar būvniecību, dārzkopību, atradīs atsaucību Jūsu sirdī. Nobriedušie šīs zodiaka zīmes pārstāvji var uzsākt patstāvīgu dzīvi, izvākties no tēva mājām. Pastāv iespēja, ka satiksiet cilvēkus, ar kuriem ilgu laiku neesat redzējušies vai komunicējuši. Jūs varat sagatavoties pārsteidzošiem notikumiem, kas saistīti ar ģimeni un draugiem. Intuīcija jums pateiks, kur jūs varat palielināt savu ienākumu līmeni. Taču neielaidieties finansiālās avantūrās, taupiet savu naudu un nervus. Neuzņemieties pārāk lielu atbildību par citiem cilvēkiem. Tas var kļūt par šķērsli viņu personīgajai attīstībai, turklāt attiecības var atsalt. Pastāv liela iespēja, ka darbā saņemsiet kolēģu atzinību un jauku bonusu.