Saderība un attiecības numeroloģijā.

UZ SĀKUMA LAPU

Pāru numeroloģiskā saderība, saderība pēc dzimšanas gada, datuma, mēneša

Pāru numeroloģiskā saderība, saderība pēc dzimšanas gada, datuma, mēneša.

Numeroloģijas saderību skatoties ir dažāda veida attiecības. Partnerība mīlestībā, darbā un sadzīvē. Katrā ir savas vērtības un tēmas, ko varam dalīt prioritātēs. Ir īpašības, kas darba attiecībās var netraucēt, jo nav jāpavada daudz laika kopā, bet mājās, bez tā nevar.

Pēc dzimšanas datiem varam saskatīt saikni starp cilvēkiem, to mijiedarbību, patiku, varbūt nepatiku vienam pret otru. Cipari parāda, kāda ir saderība, cik liela ir iespēja, ka attiecības var būt veiksmīgas un tendētas uz ilgtermiņu. Palīdz saprast arī saderību starp radiniekiem, ģimenes locekļiem un draugiem. Arī problēmsituācijās iespējams redzēt, kam jāpievērš uzmanība, lai attiecības uzlabotos.

Pāru numeroloģiskā saderība, saderība pēc dzimšanas gada, datuma, mēneša

Cilvēks līdzās, kas ir draugs vai partneris ar noteiktu dzīves ceļu:

Otra cilvēka dzīves ceļš 1.Piem. 13.09.1986 (skaita katru ciparu, līdz vienam)

Dzīve vienmēr būs interesanta, atjautīgas idejas un domas gūs ievērību. Viņiem ir laba humora izjūta, radošas domas un idejas.

Otra cilvēka dzīves ceļš 2. Piem. 14.09.1986 (skaita katru ciparu, līdz vienam)

Tas ir jauks draugs, kas vienmēr būs, kad viņu vajadzēs. Ja ar kādu vēlme parunāt, tad vislabāk izvēlēties šo draugu. Gan runāt, gan paraudāt uz pleca varēs.

Otra cilvēka dzīves ceļš 3.Piem. 13.09.1986 (skaita katru ciparu, līdz vienam)

Tas ir tas draugs, kas ir patiešām feins draugs. Draudzīgs, jautrs un prot uzmundrināt. Dažreiz tik nobrīnīties, ar kādu vieglumu spēj visu izdarīt. Noteikti būs formālais vai neformālais līderis savā kompānijā.

Otra cilvēka dzīves ceļš 4. Piem. 23.09.1986 (skaita katru ciparu, līdz vienam)

Prātīgi, droši un uzticami cilvēki. Draugi var nebūt daudz, bet patiesi. Tas ir cilvēks, kas reti atteiks savu palīdzību, tik jāiedrošina. Kopā var uzņemties noteiktus uzdevumus, lai sasniegtu rezultātus.

Otra cilvēka dzīves ceļš 5. Piem. 26.09.1986 (skaita katru ciparu, līdz vienam)

Tie, ar kuriem vienmēr ir jautri, brīvi un nepiespiesti. Dažreiz būt līdzās, pietiek, lai saprastu, ka var smaidīt arī par to, kas aizmirsies ikdienas steigā. Nevar likt rāmī, ierobežot viņus un prasīt noteikumus.

Otra cilvēka dzīves ceļš 6. Piem., 26.09.1987 (skaita katru ciparu, līdz vienam)

Vieni no lojālākajiem draugiem. Ja radusies uzticība, tad tas ir uz ilgu. Viņi mācēs gan uzklausīt, gan parūpēties par jums, pēc savām iespējām. Droši un uzticami cilvēki.

Otra cilvēka dzīves ceļš 7. Piem., 27.09.1987 (skaita katru ciparu, līdz vienam)

Draugi, kas var būt satiekas retāk, bet daudz dvēseliskāk. Sekot domās un vārdos. Spēj iedvesmot, pat klusējot. Tie, kas spēj radīt skaistu sajūtu, kas ne vienmēr materiāli novērtējams.

Otra cilvēka dzīves ceļš 8. Piem., 28.09.1987 (skaita katru ciparu, līdz vienam)

Tie ir tie, kam pienākums mīsies ar savām prioritātēm. Ja sakritīs, tas uzticīgi visu darīs kopā, ja nesakritīs, tad var skaļāk un īslaicīgāk. Svarīgi ir kā sader dati un mijiedarbojas ikdienā.

Otra cilvēka dzīves ceļš 9. Piem., 29.09.1978 (skaita katru ciparu, līdz vienam)

Katram kādu draugu, kas ir 9. Būs kas uzmundrina, dod padomu un uzklausa tieši tad, kad to vajadzēs visvairāk.