Par mani

UZ SĀKUMA LAPU

Mani sauc Dita Blūma – Balinska

2013.gadā izveidoju savu projektu “Simboli.lv”. Ideja un zināšanas ir vāktas un vienotas kopā jau no 2008.gada, kad sāku izzināt šo brīnišķīgo un maģisko pasauli. Tā ir tik tuva man palikusi un vēlos arī jūs censties iepazīstināt, saprast un sākt izmantot ikdienā.

Līdz 2013.gadam strādājot Jauno psiholoģiju centrā vairāk nekā 9 gadus, esmu guvusi pavisam citu skatījumu uz cilvēka personību un dzīves sūtību, kā arī ieguvusi pārliecību, ka ikvienam cilvēkam visās dzīves jomās iecerētā realizēšanai ir vajadzīga informācija, palīdzība un atbalsts.

Sākotnējais mērķis, vārda tiešajā nozīmē, bija Uzņēmējdarbības vadība, kuru apguvu maģistrantūrā. Atklājot, ka bez lietišķās sfēras dzīvē ir arī daudzas mistiskas jomas, mācības turpināju neformālajā izglītībā un, interesei pieaugot, turpinu vēl joprojām. Par darba un dzīves prioritāti man kļuvuši nevis biznesa noteikumi, bet gan cilvēks ar savu dzīves telpu un vietu sabiedrībā. Sapratu kaut ko ļoti būtisku – lai dzīvē kļūtu veiksmīgs, ir jādarbojas, jāpārbauda savas spējas un jāpiemēro dažādas veiksmes formulas. Tikai tad, ja apgūtās teorijas pārbaudītas praksē un darbojas, tās var ieteikt arī citiem. Vajadzīgs arī īpašs aicinājums un mērķtiecība, bet par visu vairāk – liela darba mīlestība. Iegūtā pieredze un izglītība man deva iespēju salikt kopā lietišķo vidi ar maģisko.

Vēlme labāk izprast sevi un savus līdzcilvēkus turpinājās, tādēļ pievērsos arī numeroloģijas studijām un iemācījos pēc numeroloģiskā portreta skaitļiem noteikt cilvēka labās īpašības, trūkumus, jūtas, intereses un pārdzīvojumus, tādā veidā iedziļinoties katras personības dzīvē un raksturā. Paralēli numeroloģijai jau vairākus gadus izzinu un mācos astroloģiju.

Lai apvienotu Latvijas numerologus un veicinātu sabiedrības informētību par numeroloģijas sniegtajām iespējām katra cilvēka dzīves kvalitātes uzlabošanā, 2010.gada vasarā mēs, Latvijas vadošie numerologi, apvienojāmies un nodibinājām „Latvijas Numerologu biedrību”.

Vairāku gadu garumā interesējos un pētu likumsakarības enerģiju mijiedarbībā jeb Fen šui – kas nozīmē – atšķirt apkārtējās enerģijas, neitralizēt kaitīgās un pilnvērtīgi izmantot labvēlīgās, lai sakārtotu savu apkārtējo vidi un iemācītu to darīt arī citiem.

Balstoties uz iegūtajām zināšanām Uzņēmējdarbībā un ezotērisko zinātņu studijās, jau vairākus gadus darbojos arī kā biznesa attīstības vadītāja, organizējot seminārus un daloties ar savām zināšanām personāla vadības, motivācijas, izvērtēšanas un saskarsmes jautājumos.

No 2010.gada izveidojusies veiksmīga sadarbība ar žurnālu Citādā Pasaule. Veidotas dažādas publikācijas un konsultēti arī tādi mēdiji, kā žurnāls Ieva, Praktiskā Astroloģija, Žurnāls 36,6, Marta, Cosmopoliten, LNT, TV3, LTV1, Radio Skonto, dažādi interneta mēdiji.

Akadēmiskais CV

Vidusskola – iegūta vidējā izglītība

Biznesa augstskola Turība – iegūts bakalaura grāds

Rīgas Starptautiskā Ekonomikas un Biznesa Administrācijas Augstskola – iegūts maģistra grāds Uzņēmējdarbības vadības specialitātē.

Papildus kursi

Tēmas, kuras kopš 2004.gada esmu apguvusi dažādos kursos, tā papildinot akadēmisko izglītību:

Numeroloģija (zināšanas papildinu visu laiku kopš 2008.gada)

Astroloģija (4 gadu studijas, un turpinu mācīties individuāli)

Klasiskais un simboliskais Fen Šui, Simorons, NLP, Silvas metode, Hiroloģija, Taro, Maiju kalendārs, dažādi ezotērikas kursi, kā arī dažādi lietišķie un biznesa semināri.

Foto: Jānis Bērziņš